Saturday, September 26, 2020

Компанія Chery придумала назву для своєї незвичайної мікролітражки

 Незвичайний на вигляд автомобіль, який раніше носив кодове ім'я S16, тепер буде називати QQme.

Дизайн кузова китайської новинки розроблявся італійським дизайнером Енріко Фуміа (Enrico Fumia) - людиною, який брав участь в створенні моделей Alfa Romeo 164, GTV і Spider, Lancia Y і Lybra, а також створював інтер'єр спорткара Maserati 3200 GT. Пізніше Фуміа побудував кілька незвичайних концепт-карів для різних марок (Fiat, Audi, Alfa Romeo і Lancia), серед яких був і прототип мікролітражки Chery - WOW.

У компанії Chery впевнені, що їх новинка сподобається молодим покупцям - у неї нестандартна зовнішність і "веселий" інтер'єр зі спортивними сидіннями, яскравими вставками на дверних оббивках і передньої панелі, а також стильний кермо, який майже в точності повторює рульове колесо автомобілів Mini. Як відзначають деякі китайські ЗМІ, перші Mini і VW Beetle теж багато хто вважав "потворними", але потім вони стали "справжньою класикою" і навіть колекційною рідкістю.

Нагадаємо, що під назвою Chery QQ вже випускаються дві модифікації - п'ятидверна модель QQ3 ( "клон" Daewoo Matiz з іншим оформленням кузова і інтер'єром) і седан QQ6.

No comments:

Post a Comment

Компанія Chery придумала назву для своєї незвичайної мікролітражки

 Незвичайний на вигляд автомобіль, який раніше носив кодове ім'я S16, тепер буде називати QQme. Дизайн кузова китайської новинки розробл...