Saturday, September 26, 2020

"Chery" буде випускати автомобілі в Росії

 Згідно з досягнутою домовленістю, китайці мають намір використовувати виробничі ресурси Карачаєво - Черкесского автозаводіка "Дервейс" для випуску свого седана "Chery Bonus 3" і чотирициліндрового бензинового позашляховика "Chery Tiggo 5".

На сьогоднішній день проводиться переналагодження автоматичних конвеєрних ліній і обладнання заводу під виробництво китайських автомобілів, серійний випуск яких почнеться вже в серпні цього року. Перші автомобільчики потраплять в автосалони посилання відкриється в новому вікні дилерівпосилання відкриється в новому вікні на початку вересня. Але поряд з цим, партія зазначених моделей автомашин в кількості трьохсот примірників вже надійшла з Китаю на вітчизняний ринок.

Як тільки нові "тачки" "Chery" в Росії стануть випускатися серійно, ринок стане наповнюватися за рахунок автомашин тільки локальної місцевої збірки.

За прогнозами автоекспертів, до початку 2015 року вітчизняний автозавод "Дервейс" повинен вийти на виробничий план випуску автотехніки, що становить по одній тисячі машин кожної з представлених моделей на місяць. Орієнтовна вартість "Chery Bonus 3" в Росії становить близько 420 тисяч рублів, а "Chery Tiggo 5" - близько 650 тисяч рублів.

Відома компанія "Авто Парк" проводить терміновий викуп автомобілів у приватних осіб. Викуп проводиться на вигідних умовах для власників авто, які вирішили його продати. Оплата по викупу автомобіля здійснюється в той же день, коли був підписаний договір про придбання машини.

No comments:

Post a Comment

Компанія Chery придумала назву для своєї незвичайної мікролітражки

 Незвичайний на вигляд автомобіль, який раніше носив кодове ім'я S16, тепер буде називати QQme. Дизайн кузова китайської новинки розробл...