Saturday, September 26, 2020

Крок в майбутнє - Chery представила на автосалоні в Шанхаї новітні технології iAuto

 Вона включає в себе «хмарні» інформаційно-розважальні системи Сloudrive, силові агрегати нового покоління Acteco і високі стандарти якості Сherysma.
 

Завдяки системі Сherysma, якість продукції відповідає міжнародним стандартам і повністю задовольняє вимогам автолюбителів. Відомі у всьому світі двигуни Acteco - власна розробка Chery, перевершать очікування будь-якого водія. Приємно порадує і співвідношення потужності і витрати палива, а інтелектуальна «хмарна» технологія Сloudrive об'єднає в собі навігаційну систему, управління музикою і відео, доступ в інтернет і ряд інших зручних функцій. Так, наприклад, завдяки технології Сloudrive через смартфон можна буде віддалено блокувати і відкривати двері, налаштовувати підвіску, регулювати крісла, перевіряти тиск в шинах .
 

Заступник генерального директора компанії Chery, Президент Науково-дослідного Інституту Chery Automobile Research Institute Чен Аннінг зазначив: «iAuto - головне досягнення Chery в науково-дослідній роботі в автомобільній галузі, це бездоганність, досягнута завдяки постійному аналізу, з сучасними поглядами і новим технологіям».
 

Втіленням технологій iAuto і результатом роботи міжнародної команди дизайнерів і конструкторів стали концепт-кари Alpha 7, Beta 5 і @ANT, що дебютували на стенді Chery в Шанхаї. Цими трьома новинками поповнився модельний ряд Chery, що складається з уже відомих дев'яти моделей, включаючи оновлений QQ, E5 2013, A3 і Tiggo.
 

Концептуальна модель Alpha 7 - перший серійний автомобіль, розроблений на базі інноваційного пакету технологій iAuto. Машина оснащена потужним двигуном і силовою установкою Acteco, інноваційної мультимедійною системою Сloudrive на базі операційної системи Android. Зовні дизайн Alpha 7 відрізняє стриманий стиль, плавність ліній, а всередині машина має досить просторий салон (4652мм x 1825мм x 1483мм).
 

Інший концепт-кар Beta 5, який дебютував на виставці, також розроблений на базі платформи iAuto. За задумом саме так буде виглядати модель, яка стане на щабель вище вже популярного в Росії Tiggo.
 

Над зовнішністю нових моделей Alpha 7 і Beta 5 працював відомий у всьому світі дизайнер Джеймс Хоуп (працював з Daimler-Chrysler, Ford, General Motors), який в даний час очолює дизайнерський центр Chery.
 

Концепт-кар другого покоління @ANT - оновлена модель першого покоління, яка вперше заявила про себе на Пекінському автосалоніпосилання відкриється в новому вікні International Automotive Exhibition в 2012 році. Компанія позиціонує @ANT як міський автомобіль майбутнього.
 

У планах Сhery почати серійний випуск всіх представлених новинок.
 

На автошоу в Шанхаї Chery представила також три двигуни третього покоління Acteco, які відповідають сучасним світовим стандартам - 1.2TGDI, 1.6TGDI і 1.6TCI. Останні кілька років компанія Chery успішно займається власною розробкою моторів.
 

Наприклад, бензиновий двигун світового рівня Acteco 1.6TGDI, як і новий двигун Acteco III, повністю розроблені компанією Chery на основі платформи і відповідно до концепції комплексної і модульної конструкції. Характеристики: проміжне охолодження вихлопного газу з турбокомпресором, TGDI, подвійний VVT (регульовані фази газорозподілу) і зубчаста ланцюг, потужність - 85 кВт / л, крутний момент - не менше 185Нм / л.
 

Силова установка є однією з «головних складових» двигуна 1.6TCI. Це перша силова установка, самостійно розроблена компанією. Вона відрізняється компактністю, високим рівнем надійності, малими втратами в трансмісії, хорошою економічністю, комфортабельністю, наявністю інтелектуальних технологій і відповідає найжорсткішим світовим стандартам якості.
 

Завдяки технічним досягненням у виробництві двигунів і трансмісій, Chery займає одне з провідних місць серед незалежних автовиробників, які володіють повним циклом виробництва автомобіля - створення шасі, двигуна, автоматичної коробки передач і системи управління двигуном (EMS).
 

З моменту заснування, компанія Chery підтверджує свою репутацію в автомобільній промисловості, постійно освоюючи передові технології і акумулюючи досвід в автомобілебудуванні, продовжуючи вводити нововведення і вдосконалюватися. Протягом останніх років компанія сформувала міжнародну команду на чолі з професіоналами світового рівня в сфері проектування та дизайну, покликану об'єднати передові міжнародні концепти і виробничі процеси в один ефективний механізм управління.
 

Chery Automobile Co., Ltd була заснована в 1997 році в місті Уху, провінція Аньхой (КНР). Chery Co. спеціалізується на виробництві і складання автомобілів, а також комплектуючих до них. Компанія володіє виробничими лініями повного циклу. У розпорядженні компанії проектно-дослідницькі центри, задіяні в розробці і виробництві кузовів, двигунів, трансмісії та інших комплектуючих. Найбільший в Азії випробувальний центр (R & D Center) належить Chery Сo., Яка є найбільшим китайським автовиробником іавтоімпортером.

No comments:

Post a Comment

Компанія Chery придумала назву для своєї незвичайної мікролітражки

 Незвичайний на вигляд автомобіль, який раніше носив кодове ім'я S16, тепер буде називати QQme. Дизайн кузова китайської новинки розробл...