Saturday, September 26, 2020

Chery показала на концептуальному седані нові технології

 На Шанхайському моторшоу компанія Chery представила два концептуальних автомобіля - седан Alpha 7 і кросовер Beta 5, виконані в новому фірмовому стилі марки, над яким працював колишній дизайнер Porsche Хакан Саракоглу.

Четирехдверка Alpha 7 стала першою машиною Chery, який продемонстрував пакет технологій під назвою iAuto (Intelligence Auto). До його складу входять «хмарні» мультимедійні системи Cloudrive на базі операційної системи Android, наступне покоління двигунів і трансмісій Acteco і «концепція високих стандартів якості», іменована Cherysma. Остання включає в себе нові напрацювання в галузі проектування кузова (стануть легше і міцніше), робіт над шумоізоляцією і поліпшенням комфорту.

Chery показала на концептуальному седані нові технології

Габаритна довжина Chery Alpha 7 становить 4650 міліметрів, ширина - 1820 міліметрів, висота - 1480 міліметрів, а розмір колісної бази дорівнює 2700 міліметрів. У моторному відсіку седана встановлений 126-сильний бензиновий двигун, що працює в парі з варіатором. У майбутньому, на серійної версії Alpha 7 (ймовірно, отримає індекс М16), китайці мають намір використовувати агрегати з безпосереднім уприскуванням палива і роботизовані трансмісії з двома зчепленнями.

Chery показала на концептуальному седані нові технології

Мультимедійна система концептуального седана, за словами представників Chery, майже готова до запуску в серійне виробництво. Вона дозволить за допомогою смартфона віддалено заблокувати або відкрити двері, запустити двигун, перевірити тиск в шинах , налаштувати підвіску і навіть управляти регулюваннями крісел. Крім того, цей же комплекс, що володіє доступом в інтернет і «хмарним» сервісам, буде відповідати за навігацію, аудіосистему і іншу електроніку автомобіля.

Chery показала на концептуальному седані нові технології

Концепт-кар Beta 5 дає уявлення про те, як буде виглядати кросовер, який займе в модельному ряду марки місце на сходинку вище кросовера Tiggo наступного покоління. Очікується, що він буде пропонуватися з 1,6-літровим агрегатом з механічним нагнітачем, що розвиває близько 150 кінських сил, а також з дволітровим 132-сильним атмосферником.

Chery показала на концептуальному седані нові технології

Очікується, що серійні варіанти Alpha 7 і Beta 5 з'являться у китайських дилерівпосилання відкриється в новому вікні в поточному році. Про вихід моделей на інші ринку - не повідомляється.

No comments:

Post a Comment

Компанія Chery придумала назву для своєї незвичайної мікролітражки

 Незвичайний на вигляд автомобіль, який раніше носив кодове ім'я S16, тепер буде називати QQme. Дизайн кузова китайської новинки розробл...