Saturday, September 26, 2020

Chery покаже дизайн нових моделей на концепт-кросовер

 Компанія Chery розповсюдила перші зображення концептуального кросовера під назвою Beta 5, виконаного в новій фірмової дизайн-стилістиці. Прем'єра автомобіля відбудеться в кінці поточного тижня на моторшоу в Шанхаї. Про це повідомляє видання CarNewsChina.

Очікується, що новинка з'явиться у продажу в 2015 році і займе в модельному ряду марки місце на сходинку вище кросовера Tiggo наступного покоління. Дебют нового «Тігго» теж пройде в Шанхаї.

Chery покаже дизайн нових моделей на концепт-кросовер

Серійний варіант Chery Beta 5 розділить одне шасі з «Тігго», а в його гамму двигунів увійдуть два бензинові агрегати. Один з них - це 1,6-літровий агрегат з механческім нагнітачем, що розвиває близько 150 кінських сил, а другий - дволітровий 132-сильний атмосферник.

Компанія Chery є партнером групи Jaguar Land Rover з випуску британських автомобілів в Китаї. Сторони зараз будують спільний завод, інвестиції в який досягають 1,6 мільярда доларів.

No comments:

Post a Comment

Компанія Chery придумала назву для своєї незвичайної мікролітражки

 Незвичайний на вигляд автомобіль, який раніше носив кодове ім'я S16, тепер буде називати QQme. Дизайн кузова китайської новинки розробл...