Saturday, September 26, 2020

Новий преміальний бренд - прямо з Китаю

 Qoros, за його словами, «в першу чергу буде спиратися на високу якість продукції та сервісу». Домогтися цього китайці збираються за допомогою «злагодженої командної роботи всієї організації, яка буде діяти, як добре зрежисований хор».

Важко перебороти в собі скепсис щодо преміального китайського автомобіля, але список компаній, підтримкою яких заручилася Qoros, вражає. Серед них Magna Steyr, TRW, Continental , Bosch, Valeo, Microsoft і Inconmobile. Кожна з них уклала договір, виходячи з якого внесе щось ексклюзивне в автомобіль, який, увагу, буде побудований на новій модульній платформі.

Подібна архітектура, як нам вже продемонстрували на прикладі німецької MQB, дозволяє будувати на одній платформі величезна кількість різних моделей, включаючи електромобілі та гібриди. За словами представників китайської компанії, починаючи з моменту офіційної презентації бренду (на початку 2013 року) нові моделі будуть представлятися кожні півроку. Втім, кількістю китайці навряд чи когось здивують. Пора б перейти і до якості.

Автомобілем, з яким Qoros вийде на ринок, "> стане чотиридверний седан, створений ветераном цеху автомобільного дизайну Гертом Волкером Хільдербрандом - колишнім директором по дизайну Mini. Тепер він працює в Qoros і, за словами Майкла Чжана, розробляє« мова дизайну, натхненний сучасними європейськими смаками ».

Початок продажів автомобіля, який за розмірами буде відповідати до С-класу, але при цьому мати більший обсяг внутрішнього простору, намічено на кінець 2013 року в Китаї і початок 2014 року в Європі.

Штаб-квартира нового виробника розташована в місті Чанша на сході Китаю. Інший офіс - в Шанхаї. Річні потужності заводу, який в даний момент знаходиться в стадії будівництва, - від 150 000 до 450 000 автомобілів в рік. Один з керівників компанії -колишній віце-президент Volkswagen в Америці Волкер Стейнвашчер.

No comments:

Post a Comment

Компанія Chery придумала назву для своєї незвичайної мікролітражки

 Незвичайний на вигляд автомобіль, який раніше носив кодове ім'я S16, тепер буде називати QQme. Дизайн кузова китайської новинки розробл...